Terug naar overzicht

Verhoeven klimt naar PSO Trede 3

Sinds 1 april 2022 is Verhoeven Vastgoedverbeteraars Arnhem gecertificeerd voor Trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Samen met de andere organisaties die de norm voor Trede 3 halen behoren we tot de 10% best presterende bedrijven.   

Met de certificering op Trede 3 is Verhoeven één van de koplopers op het vlak van werkgelegenheid voor de PSO-doelgroep (kwetsbare mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt). Uit deze groep bieden we meer personen werkgelegenheid dan organisaties van dezelfde omvang als wij. Ook vanuit de kwalitatieve oogpunten scoren we mooie voldoendes: Verhoeven Vastgoedverbeteraars voldoet aan de kwaliteitseisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO geeft inzicht in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen. Voor ons is dit een goede meetlat om te zien waar we staan en waarop we ons nog kunnen verbeteren. Deze certificering bewijst dat we op de goede weg zijn!

Shadow

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

We wisselen graag eens van gedachten.