Terug naar overzicht

Verhoeven Vastgoedverbeteraars Amsterdam uit de startblokken

Op 1 januari 2020 klonk het officiële startschot voor Verhoeven Vastgoedverbeteraars Amsterdam: naast Arnhem onze tweede vestiging.


De Amsterdamse vestiging is geopend om onze opdrachtgevers in deze regio accuraat van dienst te kunnen zijn. Met vaklieden die afkomstig zijn uit de regio waardoor we tijdwinst boeken en milieubelastend woon-werkverkeer zoveel mogelijk reduceren.

Richard van Heukelom werd aangetrokken als algemeen directeur voor de Amsterdamse vestiging. Bij Verhoeven Vastgoedverbeteraars Amsterdam vormt hij het directieteam samen met Jan Dollen (commercieel) en André Kaempff (operationeel).

We zien goede groeimogelijkheden in Amsterdam en omgeving. Opdrachtgevers in de hoofdstad waarderen onze manier van werken en geven ons hoge tevredenheidscijfers. We gaan ons dan ook actief roeren op de arbeidsmarkt om nieuwe enthousiaste collega’s aan te trekken.

Verhoeven Vastgoedverbeteraars Amsterdam is gevestigd aan de San Franciscostraat 70-76 in Lijnden. Net buiten Amsterdam en goed bereikbaar voor onze medewerkers en toeleveranciers.

Shadow

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

We wisselen graag eens van gedachten.