Terug naar overzicht

Zo gaan we bewust om met het coronavirus

De wereld verkeert in een crisis zoals we zelden hebben meegemaakt en waar we samen uit moeten komen. Daarvan is iedereen zich gelukkig bewust. Ook Verhoeven Vastgoedverbeteraars treft maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.


We werken zoveel mogelijk thuis

Onze kantoormedewerkers en iedereen die niet direct in de uitvoering werkt blijven zoveel mogelijk thuis. We vermijden fysiek contact zoveel mogelijk: zowel onderling als met onze opdrachtgevers, ketenpartners en toeleveranciers. Wel laten we afspraken zoveel mogelijk doorgaan. Dat kan via Skype, Microsoft Teams en/of telefonisch. Is dit niet mogelijk? Dan annuleren we de afspraak en plannen deze alvast in voor een later moment.

We volgen de richtlijnen in de uitvoering

Onze bedrijfstak heeft het geluk dat we kunnen blijven doorwerken. We kunnen de meeste projecten blijven uitvoeren. Ook dat is belangrijk in deze economisch kwetsbare periode. Om het risico op verspreiding van het coronavirus zover mogelijk terug te dringen hanteren we strikte maatregelen op de projectlocaties. Onze vaklieden volgen speciale corona-voorschriften voor de manier van werken én voor hun omgang met de bewoners. Hiervoor houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, aangevuld met een aantal eigen regels en uiteraard de beleidslijnen van de opdrachtgever.

We zijn gewoon bereikbaar

Voor al uw vragen zijn we gewoon bereikbaar:

Verhoeven Vastgoedverbeteraars Arnhem
t 026 – 361 52 28   e arnhem@verhoeven-vv.nl

Verhoeven Vastgoedverbeteraars Amsterdam
t
023 – 303 77 72   e amsterdam@verhoeven-vv.nl

We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor onze maatregelen.
Bedankt daarvoor: samen krijgen we het virus onder controle!

 

Shadow

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

We wisselen graag eens van gedachten.