Hospitality

Een wereld waarin we als geen ander thuis zijn

In de jaren ’70 van de vorige eeuw besloot Verhoeven zich ook te gaan toeleggen op de hospitality en leisure sector. Dit heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot onze niche expertise. Verhoeven Hospitality geldt in binnen- en buitenland als vooraanstaand specialist in het buitenonderhoud, binnenonderhoud, de verduurzaming, (her)inrichting en opwaardering van hotels en leisure projecten. Onze opdrachtgevers kiezen voor de zekerheid en het comfort van een ervaren multidisciplinaire specialist; één aanspreekpunt en resultaatverantwoordelijke.

Gastvrijheid en merkonderscheid

In de hospitality- en leisurebranche zijn gastvrijheid, onderscheidend vermogen en branding sleutelbegrippen. Binnen deze context worden – naast het reguliere onderhoud – in de gebouwen aspecten als esthetica, comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid geoptimaliseerd. Onze Hospitality specialisten zijn vertrouwd met de eisen en voorwaarden van de sector en hebben de kennis, de materialen, de technieken en de oplossingen om dit te realiseren.

Van totaal tot detail

De inzet van Verhoeven Hospitality varieert van integrale (re)styling – desgewenst inclusief het ontwerp – tot eenvoudige herstelwerkzaamheden. Van resultaatgericht onderhoud of het design en de realisatie van nieuwe kamerinrichtingen tot maatregelen op het gebied van brandveiligheid, CO2-uitstoot en energiebesparing. Tot onze opdrachtgevers behoren ketens als de Bilderberg Groep, Hampshire Hotels, Postillion Hotels en Park Plaza Hotels.

Een greep uit onze referenties

Direct naar referenties