Mutatie Onderhoud

Een huurder vertrekt, de volgende huurder trekt in de woning. Deze overgangsperiode is een uitgelezen onderhoudsmoment. Bij dit mutatieonderhoud werken we in een lege woning: ideaal voor aanpassingen die in bewoonde staat (te) veel hinder zouden veroorzaken.

Leegstand kost geld

Welk mutatieonderhoud sluit het beste aan bij uw strategie voor de woning(en)? We voeren niet alleen de woningopnames uit, maar adviseren u ook over het onderhoud, de varianten daarop, de kosten daarvan. Bij dit alles kijken we bovendien nadrukkelijk op de klok. De uitvoeringsperiode moet zo kort mogelijk zijn. Want leegstand kost geld.

Combinatie met planmatig onderhoud

Doel van het mutatieonderhoud is een optimaal verhuurbare woning. Marktconform comfort voor een goede huurprijs. We herstellen bijvoorbeeld schade aan de woning. Of we vernieuwen het voegwerk in de badkamer. We kunnen mutatieonderhoud ook voor u combineren met planmatig onderhoud. Denk dan niet alleen aan het schilderwerk, maar ook aan het vervangen van de badkamer, keuken en/of toilet. Aan het isoleren van de schil. Of aan bijvoorbeeld vervanging van die gedateerde groepenkast.

All-in mutatieonderhoud

Verhoeven Vastgoedverbeteraars heeft alle vakdisciplines in eigen huis. Van schilders tot timmerlieden tot installateurs. U heeft één aanspreekpunt. En wij zorgen voor strak geregisseerd mutatieonderhoud: tijd- en kostenefficiënt.

Meer weten?

Shadow

Onze samenwerking brengt rust in uw budget.

Zullen we het daar eens over hebben?