Certificeringen

VGO-KEUR Gevels

Hiermee voldoen we aan de Erkenningsrichtlijn voor gevelwerkzaamheden in het kader van het Keurmerk VGO ‘Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie.’

Bekijk certificaat

SGS - ISO 9001:2015

Onder toezicht en inspectie van het wereldwijd toonaangevende bureau SGS is Verhoeven Vastgoedverbeteraars gecertificeerd volgens het internationale kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015.

Bekijk certificaat

Prestatieladder socialer Ondernemen (PSO) - Trede 1

We hebben Trede 1 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Hiermee tonen we aan dat we op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk certificaat

KIWA Erkend Restauratie Schildersbedrijf

We voeren restauraties uit volgens de actuele kwaliteitsnormen, met als erkende specialismen hout- en marmerimitatie, polychromie, vergulden en behangen.

Bekijk certificaat

VCA** Certificaat / 2018 - 2021

Deze hoge waardering op de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist voor Aannemers toont aan dat het VGM-systeem sterk is ingebed in onze organisatie.

Bekijk certificaat

Greenlight Certificate 2014

Door de traditionele verlichtingsbronnen te vervangen door energiezuinige LED verlichting, bevorderen we de reductie van de CO2 uitstoot.

Bekijk certificaat

NUON Nederlandse Wind Certificaat

Alle elektriciteit die we voor onze eigen bedrijfsvoering afnemen is 100% opgewekt uit Nederlandse wind. Goed voor een groener milieu.

Bekijk certificaat

Onderhoud NL

Verhoeven is in het bezit van de AF-erkenning: het kwaliteitskenmerk voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Bekijk certificaat

VvE Belang label

Binnen de AF-erkenning van Onderhoud NL

Window Care Certificaat

We zijn door WindowCare erkend als specialist in het saneren, beheersen en voorkomen van houtrot. Deze erkenning geeft toegang tot de 10-jarige systeemgarantie van Repair Care.

Bekijk certificaat

SVS erkend opleidingsbedrijf

Ons bedrijf is opgenomen in het Erkend Register van opleidingsbedrijven van het Opleidingscentrum van Schilders- en Stukadoorsbedrijf & Reclame- en Presentatietechnieken (SVS).

Bekijk certificaat