Kengetallen

Onze kengetallen zijn met afstand de belangrijkste cijfers op deze website. Ze vertellen u in één oogopslag alles over onze positie, onze prestaties en de waardering van onze klanten. Net zoals daden meer zeggen dan woorden, zeggen kengetallen meer dan plaatjes.

Onze feiten & cijfers

175

Jaar ervaring

De ervaring van Verhoeven Vastgoedverbeteraars gaat terug tot 1846. Dat jaar start de 30-jarige schildersgezel Albert Verhoeven zijn eenpersoons schildersbedrijf in Arnhem.

100

Eigen vaklieden

We kiezen voor een robuuste kern van eigen vaklieden met daarnaast een flexibele schil. Op deze manier zijn zoveel mogelijk vaklieden vertrouwd met onze cultuur, werkwijze en klanten.

34

Miljoen omzet

We boekten opnieuw een mooie en stabiele omzet, met een goede spreiding over de verschillende markten en over de disciplines instandhouden, verbeteren en verduurzamen.

12.650

Woningen in jaarlijks onderhoud

Op dit moment hebben we deze woningen in onderhoud voor corporaties, beleggers en VvE’s: van planmatig en dagelijks tot mutatie- en groot onderhoud (renovatie en / of verduurzaming).

7,9

Bewonerstevredenheid

Tijdens en na de uitvoering van onze onderhoudsprojecten laten we onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de bewonerstevredenheid. Volgens de actuele metingen scoren we gemiddeld een 7,9.

8,1

Medewerkerstevredenheid

Tevreden collega´s zijn productiever en loyaler dan ontevreden medewerkers. Volgens metingen via een onafhankelijke onderzoeksmethode scoren we een 8,1 voor de medewerkerstevredenheid.

Shadow

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

We wisselen graag eens van gedachten.