Fineo vacuüm isolatieglas

Landelijk
Terug

Fineo vacuüm isolatieglas

Als Gecertificeerd Fineo Installtiepartner is Verhoeven één van de geselecteerde verduurzaming / onderhoudsbedrijven in Nederland die het innovatieve Fineo-glas leveren en plaatsen. Fineo is erg interessant voor zowel renovatie- als monumentale restauratieprojecten. Het vacuüm isolatieglas heeft een hoge isolatiewaarde én een dunne opbouw. Hierdoor is het prima te plaatsen in de meeste monumentale en oudere ramen, zonder of met minimale aanpassing van de kozijnen en kaders.

De BplusC Bibliotheek Leiden

In Leiden is de Hooglandse Kerkgracht volgens de Leidense cabaretier Jochem Myer het koudste straatje van de stad. De BplusC Bibliotheek grenst aan dit straatje. In de monumentale ramen zat tot nu toe nog enkel glas. Met als gevolg een hoge energierekening en een onaangenaam binnenklimaat met een grote koudeval in de buurt van de ramen. Na een proefplaatsing was het verschil snel duidelijk: geen voelbare koudeval meer en de leesruimte is een stuk sneller en aangenamer op temperatuur te krijgen en te houden. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Stadsbank Enschede

In Enschede had de Stadsbank te kampen met dezelfde uitdaging als duizenden monumentale gebouwen in Nederland: schitterend om te bekijken, maar vrijwel ondoenlijk om goed te isoleren. Tot nu toe waren er immers geen oplossingen om monumentale ramen uit te voeren met daadwerkelijk functionerend isolatieglas. Verhoeven bracht daar definitief verandering in met Fineo-glas.

IJsselland Wonen / Bed & Breakfast Doesburg

In Doesburg vervingen we in opdracht van corporatie IJsselland Wonen de enkele beglazing in een serie monumentale woningen door Fineo-glas. Aan de plaatselijke Hoofdstraat verving Verhoeven ook de beglazing van een Bed & Breakfast dat gevestigd is in een prachtig monumentaal pand. Samen met de uitstekende thermische en geluidsisolatie was het voor de eigenaren van de Bed & Breakfast vooral belangrijk dat de monumentale charme optimaal behouden blijft.

Klik hier voor meer informatie over het innovatieve Fineo vacuüm isolatieglas.

Shadow

Onze samenwerking brengt rust in uw budget.

Zullen we het daar eens over hebben?