Bewust van waarde

Stapsgewijs revitaliseren.

Flats + woningen Kanaleneiland

Utrecht

Verbeteren duurzaamheid en leefbaarheid

Om de leefbaarheid van de Utrechtse wijk Kanaleneiland te verbeteren is er in de afgelopen jaren betrekkelijk veel nieuw gebouwd werden revitalisatietrajecten uitgevoerd. Op termijn wil Portaal Utrecht de EPA verbeteren van o.a. portiekflats en laagbouwwoningen aan de Trumanlaan, Spaaklaan, Marshallaan, Adernaulaan en Van Heuven Goeghartlaan.

Als eerste fase worden de woningen opgewaardeerd binnen het reguliere planmatig onderhoud. Namens Portaal Utrecht kreeg Verhoeven Vastgoedverbeteraars van Kuiper Bouw Arnhem de opdracht voor het schilonderhoud en de verbetering van de brand- en inbraakveiligheid van de woningen en appartementen.

We stemden onze uitvoering nauwlettend af met die van de renovatiewerkzaamheden van Kuiper Bouw. Samen hebben we in een leegstaande woning ons projectbureau ingericht, waar bewoners terecht konden met vragen of voor informatie.

  • Locatie Utrecht
  • Project9 portiekflats, 11 laagbouwwoningen
  • WerkzaamhedenGevels van de portiekflats keimen / nieuwe verflaag houten gevelelementen / herstel houtrot, beton en stucwerk / enkelglas vervangen door ++ dubbelglas/brandwerende voordeuren / hang- en sluitwerk met PKVW-keurmerk / gevelreiniging / coaten buitentrappen en schoorstenen.

Het resultaat

Waarmee mogen we onze waarde

voor ú bewijzen?

Eddy Ligtenbarg Bedrijsleider
  • t026 - 361 52 28
  • einfo@verhoeven-vv.nl