Bewust van waarde

Grandeur krijgt kleur.

Grand Hotel Wientjes

Zwolle

Klassiek met een vitale uitstraling

Het prestigieuze herenhuis dat jonkheer W.C. Th. Van Nahuis in 1867 bouwt, komt 60 jaar later in handen van hotelhouder Wientjes. Het huidige Grand Hotel Wientjes is nog altijd een parel in de kroon van de Zwolse horeca.   

Klassieke grandeur kan ook fris en modern zijn. Dat bewijst de revitalisering die we doorvoerden op Grand Hotel Wientjes. In het interieur verzorgden we het schilderwerk en behandelden we de wanden van de kamers, de vergaderzalen en het sfeervolle restaurant. Aan de buitenkant saneerden we de houtschade aan de gevelelementen en vervingen we de bestaande beglazing door HR-glas. De markante markiezen – eyecatchers van het grand hotel – werden van nieuw doek voorzien of werden compleet vervangen. Als finishing touch veranderden we de kleuren van het binnenschilderwerk: van crème met groen naar neoklassiek lichtgrijs/antraciet.

  • LocatieZwolle
  • ProjectGrand hotel met restaurant en vergaderzalen
  • Werkzaamhedenschilderwerk buiten en binnen / kleurwijzigingen / houten gevelelementen saneren/ binnenwanden bekleden / markiezen nieuw stofferen of vervangen

Het resultaat

Waarmee mogen we onze waarde

voor ú bewijzen?

Jan Dollen Directeur
  • t026 - 361 52 28
  • einfo@verhoeven-vv.nl